Grå og hvit hunnkatt var savnet i Oslo kommune

Annonse-ID: 69353 | Område: Nedre Fossum / Stovner | Var savnet: 16.09.2017 | Oppdatert: 20.10.2017 16:05
Del

Navn
Cindy
Var savnet
16.09.2017
Område
Nedre Fossum / Stovner (Oslo kommune)
Adresse
Tante Ulrikkes vei 47, 0984 OSLO
Rase
Katt, Skogkatt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Lang, tofarget
Farge
Grå og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hun er grå med hvitt ansikt, poter og mage. rosa snute. Er litt lite for alderen. Hun er 9 år. Hun bor sammen med sin kattemor, og er veldig knyttet til henne. Nå har hun rødt halsbånd med bjelle på. Der står også tlf nr hjem til hennes eier, min datter. Hun har vært på ferie her hos meg i 3 mnd og er godt kjent her. Hun er chippet, og det er tatovert ID i øret.

Historie

Hun ville ikke inn lørdag kveld. Antagelig fordi jeg passet barnebarnet på 10 mnd. Siden har jeg ikke sett henne. Barnebarnet ble hentet dagen etter.
Katten bor egentlig på Ammerud, og kan være på vei dit. Hun har også tidligere klart å bli stengt inne i uteboder, da hun bodde i Nittedal.
Hun er godt kjent i området her. Jeg har lett "over alt" og satt opp lapper med bilde av henne.

Enden på visa

Hun kom hjem etter 10 dager. Det luktet gammel fisk av henne. Det lukter det også i vårt gamle søppelrom, som ikke er i bruk lenger. Så hun har nok vært innestengt der. Hun var veldig tynn, så hun hadde ikke fått mat eller drikke disse 10 dagene.
Vi var overlykkelige da hun endelig kom hjem. Hun fant veien selv etter at noen har lukket opp for henne. Hadde ca 30 lapper ute, med dato på forsvinningsdagen, så den som hadde vært i det rommet, skjønte kanskje at det var han/hun som var der sist.

Kartposisjon


Del