Sort, brunsort hannkatt var savnet i Horten

Annonse-ID: 65713 | Område: Steinsnes, Horten | Var savnet: 15.06.2017 | Oppdatert: 03.07.2017 08:19
Del

Navn
Oliver
Var savnet
15.06.2017
Område
Steinsnes, Horten (Horten)
Adresse
Parkveien 17, 3186 HORTEN
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann
Pels
Lang, ensfarget
Farge
Sort, brunsort

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Født 4 februar 2016, så ca 1 år og 4 mnd gammel. Hvit flekk under halsen/på brystet, og en hvit flekk nede på magen, ellers ensfarget. Noen vil si sort, andre vil kalle det brunsort. Man må løfte han opp for å se den hvite flekken på magen. Veldig symetrisk i kroppen/ansikt. Tykk/fluffy hale.

Historie

Vi bor i Parkveien (nær Rørestrand Camping) i Horten, og Oliver har vært borte i litt over en uke nå. Før dette har han vært borte i max 2-3 dager og så kommet hjem for mat og hvile. Noen har observert en katt som ligner nord for RS sitt nyanlegg på Langgrunn. Jeg har vært der og lett etter han, men det er mye byggearbeid der så han hadde vel kanskje gjemt seg for alt bråket akkurat da. Vi har hengt opp lapper her og der og håper å finne ham snart. Vi sykler og leter etter han også. Jeg har laget et 'kattehus' på trappa med en skål vann ved siden av i tilfelle han kommer hjem om natta når vi sover. Hadde vært fint om det fantes et redskap man kan søke med siden han er chippet. Da hadde man spart masse tid på å lete.

Enden på visa

Han sto på trappa i dag morges og ville inn :) Etter en god porsjon med fisk, tørrfor og friskt, kaldt vann ville han ha masse kos og kjærlighet <3 Han ser ut til å være i god form :) <3

Kartposisjon


Del