Oransj / hvit katt funnet

Annonse-ID: 64764 | Område: Vinderen , Oslo | Funnet: 27.05.2017 | Oppdatert: 09.06.2017 22:22

Funnet
27.05.2017
Område
Vinderen , Oslo
Adresse
Ris Skolevei . Vinderen. Oslo, 0373 OSLO
Rase
Katt
Pels
Kort, tofarget
Farge
Oransj / hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Oransj med hvite striper / spragler, og hvite poter + bryst & hake, samt hvitt oppover den ene "barten" mot venstre øye. (Se bildet) - nesen virker å ha ett lysere & HJERTEFORMET parti, om man ser den forfra. Lysere oransj med mørkere oransje striper / og TROR stripene ble mer "spraglete" langs ryggen (?) . Halen er annen hver "RING" av hvit og oransj, pels-farge.

Historie

Usikker om den EGENTLIG bor i området, eller ei ?
Men, denne go'Bamsen av en Oransj Pusekatt, befinner seg de fleste netter. Oppå taket, og rundt utsiden av hovedbygget til Plantasjen på Vinderen?
- Den sloss ofte med andre katter for tiden (midt på natten) så, jeg ANTAR at det er en katt som bor i området, og "kun" markerer territorie ;-) (vi har selv en kastrert hankatt - som kun er innekatt.. men som selv forsøker å "konfrontere" denne bamsen, dersom han ser han i haven, utenfor, midt på natten.
- Så, jeg aner ikke verken kjønn eller kastrert/ikke kastrert.
- MEN.... den kom og hilste på med inatt?! Og er SVÆRT kosete ;-) og ganske "god og rund" (så, ENTEN er det snakk om ei drektig hunkatt ? . . . Eller så er det en pus, med veldig hengebuk (som er normalt om de er kastrert/sterilisert)

Kartposisjon