Sort hannkatt savnet i Sauherad

Annonse-ID: 61107 | Område: Gunheim | Savnet: 01.12.2016 | Oppdatert: 03.12.2016 11:07
Silje Helene Mostue 95521062

Navn
Pepsi
Savnet
01.12.2016
Område
Gunheim (Sauherad)
Adresse
Underbergåsen 9, 3810 GVARV
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, ensfarget
Farge
Sort

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Pepsi har skinnende kort sort pels, men med et par hvite hår på brystet. Han er litt spinkel med tynne små poter og lang sort hale som så og si alltid peker rett til himmels, med en liten bøy på enden . Han er veldig pratsom, og er flink til å klage høylytt når han er sulten eller føler han fortjener noe.

Han kan virke litt distansert/sjenert i det ene øyeblikket, men også veldig godtroende og tillitsfull i det andre.

Historie

Pepsi skulle ut å jakte natt til 1. desember, men da matmor og matfar stod opp klokken seks neste morgen for å slippe han og pusesøstern Luna inn som vi alltid gjør, var det bare Luna som kom. Med all musen i området om dagen tenkte vi ikke veldig masse over det siden Pepsi er en skikkelig jeger. Når vi kom hjem fra ærender den kvelden, var det igjen kun Luna som møtte oss, og matmor begynner å bli bekymret.. Dette er veldig ulikt han, for han er ikke en veldig robust pus, og matmor var ute og leita og ropte etter han, han pleier alltid å komme, så nå forstod vi at noe kunne ha skjedd, men det var mørkt og vanskelig å se, så jeg bestemte meg for heller oppta letingen dagen etter.
Fredag 2. desember gikk jeg igjennom hele nabolaget, begge sider av hovedveien, og i skogholtet hvor han pleier å være, men ingen Pepsi.

Pepsi er en veldig pratsom, og det kan virke som om det er veldig synd på han, fordi han også ikke har veldig mye ekstra fett på kroppen. Han kan være pågående og sta, og jeg kan lett forstå at noen kan ha syntes synd på han og tatt han med seg hjem, men vi savner han veldig, og vil gjerne vite om han er i god behold.

Kartposisjon


Silje Helene Mostue 95521062