Svart hunnkatt var savnet i Oslo kommune

Annonse-ID: 59560 | Område: Vestli/Stovner | Var savnet: 12.10.2016 | Oppdatert: 20.10.2016 23:33
Del

Navn
Leia
Var savnet
12.10.2016
Område
Vestli/Stovner (Oslo kommune)
Adresse
Vestlisvingen 82, 0969 OSLO
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hunn
Pels
Kort, ensfarget
Farge
Svart

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Svart med en liten hvit trekant helt nederst på magen og en bitteliten hårtufs øverst. Litt ekstra magefett hengende ned på magen. Sjenert og forsiktig ute, muligens fortsatt med sele på. Hun er forresten også litt liten til å være en 5år gammel katt, så om du syns katten ligner på en kattunge så er det muligens henne!

Historie

På vei hjem fra dyrlegen ville katten gå litt selv, så hun fikk gå litt langs veien å lukte selv. Jeg holdt båndet, og skulle skifte grep da min samboer dessverre kom litt for nærme bak henne og hun ble skremt. Hun rykket i båndet, og jeg mistet taket. Hun forsvant inn i buskene og vi fikk ikke tak i henne. Det ble mørkt og vi kunne ikke se henne. Vi gikk til buskene flere ganger i løpet av kort tid, hun mjauet men da det endelig var lyst svarte hun ikke lengre.

Hun har fortsatt på seg selen da hun løp fra oss, og jeg er redd denne fester seg i ting. Hun har heller ikke fått vært ute her enda siden vi nettopp har flyttet, så hun vet ikke hvor vi bor.

Hun er helt svart, men en hvit trekant helt nederst ved magen som bare kan ses når hun viser den fram. Om hun har fått seg ut av selen så skal hun ha et halsbånd på om hun ikke har fått seg ut av det og, med navn og tlf i og med refleks. Hun er chippet, men har ikke noen tattovering i øret til å vise til dette. Hun har også litt løs mage bak, slik at hun ser litt stor ut der.

Hun er veldig sjenert og forsiktig ute, så om noen har sett henne så gjerne ta kontakt! Enten her eller ved å sende en melding til tlf 417 54 466. Vi savner henne veldig!

DUSØR: 1000kr!
Vi er veldig redde for katten vår og vil ha henne hjem så raskt så mulig. Vi utlover derfor dusør til den som kan bringe henne til oss eller den som fører til at vi får fanget henne. Er du usikker på om det er vår katt du har, kan du gå til vætrinær og teste chippen. Denne er registrert på Kim Kirsten Jakobsen.

Enden på visa

Etter 8 dager svarte endelig Leia igjen. Hun hadde klart å bevege seg mot der vi bodde, til tross for at hun bare hadde sett veien på vei til dyrlegen. Hun hadde satt seg fast i en jernstang under en av verandaene her, og da jeg ropte så svarte hun høyt slik at jeg kunne finne henne. Akkurat slik hun har til vane å gjøre.

Hun var fortsatt varm da jeg fant henne, og bare litt våt. Flinke pusen som svarte, nå er hun hjemme og har fått godbiter og noe begrenset mat og vann til magen hennes er vant med mat igjen. Andre katten vi har (nesten 1år) var så henrykt over å se henne at vi måtte skille dem av så slitne Leia kunne få slappe av. Nå ligger hun i yndlingsstolen ved siden av dataen og vasker seg og slapper av. Det er deilig å ha verdens beste katt tilbake, og vi er kjempe takknemlige til alle som delte at hun var borte og forsøkte å hjelpe oss å finne henne. Tusen takk, det satte vi utrolig stor pris på!

Kartposisjon


Del