Svart og hvit hannkatt funnet i Lier

Annonse-ID: 57892 | Område: Brakerøya Drammen | Funnet: 25.08.2016 | Oppdatert: 12.09.2016 10:42
Kristina Eliassen 90700593

Navn
Nei
Funnet
25.08.2016
Område
Brakerøya Drammen (Lier)
Adresse
Orionfeltet 4, 3055 KROKSTADELVA
Rase
Katt
Kjønn
Hann
Pels
Kort, tofarget
Farge
Svart og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hvit med svarte detaljer. Har et svart merke som ser ut som et hjerte på den ene siden. Svart i ansiktet og svart hale. Veldig kosete og oppsøkende

Historie

Samboeren min var på industriområdet på Brakerøya i Drammen torsdag ettermiddag (25.august) , og hørte plutselig mjauing inne i et lagerbygg. Han fulgte etter lyden, og der fant han en svart og hvit hannkatt. Selv om dørene var oppe, ville ikke katten gå ut, og han fortsatte bare å mjaue. Han virket veldig desorientert og forvirret. Katten kom tilslutt bort til samboeren min, og han var veldig kosete. Katten var veldig "matt" og rufsete i pelsen (generelt veldig "grå" og skitten i pelsen), så samboeren min kjørte rett bort til nærmeste dyrlege for å sjekke om den var ID-chippet eller øremerket. Dyrlegen fant ingenting, Samboeren min tok katten med hjem, da han ikke ville etterlate katten der han fant den. Katten var hjemme hos oss fra torsdag-søndag, og han var rolig og snill. Han mjauer litt, men maler og ruller seg rundt når vi koser med han.

OBS: Katten er nå overlevert til Dyrebeskyttelsen i Drammen (Kobbervikdalen). Dersom du er eieren, eller er interessert i å adoptere han når han er Id-chippet, kastrert og har vært i karantene i 14 dager, kontakt Dyrebeskyttelsen på mail eller Facebook.

Kartposisjon


Kristina Eliassen 90700593