Bruntigret hannkatt var savnet i Kristiansund

Annonse-ID: 50740 | Område: St.Hanshaugen | Var savnet: 20.11.2015 | Oppdatert: 22.12.2015 12:26
Del

Navn
Kaizer
Var savnet
20.11.2015
Område
St.Hanshaugen (Kristiansund)
Adresse
Skonnertgt.10, 6510 KRISTIANSUND N
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Bruntigret

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Kaizer er en korthår, bruntigret hannkatt på ca 4,5 kg. Han har en øretatovering hvor det står "ID", som henviser til at han er chippet!

Historie

Kaizer hoppet/falt ned fra verandaen i 2. etg. rett etter klokken 01:00 20.11. Umulig å følge fotspor noen vei, han har aldri vært ute alene før så er sikkert både redd og skvetten! Kan også ha skadet seg i fallet. Lyder navnet sitt akkurat når det passer han selv ...

Enden på visa

Mandag kveld (21.12.15) mottok jeg en telefon fra en dame som bor litt over 1 km fra oss. Hun hadde plutselig oppdaget en ekstra katt i boden sin, den var akkurat lik som hennes egen, men den satt inne i huset så den kunne det ikke være... Hun hadde sett etterlysningene mine ( på facebook, i lokalavisa, plaketer på matbutikk/veterinær/dyrebutikk, lekepark etc., etc., ... Tok jo selvfølgelig ikke lange tiden før jeg var på stedet og etter mye om og men og med god hjelp fikk vi fanget en meget stresset og redd katt inn i et bur og fraktet han hjem!! Jeg er veldig takknemlig ovenfor meg selv for at jeg valgte å tatovere ID i øret til Kaizer, i tillegg til å ha chip, da dette forenklet identifiseringen av bestekompisen min! Klokken var jo passert 24:00 og han virket ikke syk så da var det veldig godt å sjekke øretatovering for identifisering istedenfor å måtte vente til det ble dag igjen!! Tusen takk til dyrebar.no for muligheten til å annonsere samt få lagd en ordentlig og profesjonell savnet plakat!!

Kartposisjon


Del