Hvit hannkatt savnet

Annonse-ID: 50661 | Område: Løsset, Åmot Kommune, Hedmark | Savnet: 11.11.2015 | Oppdatert: 24.07.2019 07:52

Navn
Taemin
Savnet
11.11.2015
Område
Løsset, Åmot Kommune, Hedmark
Adresse
Finnestadveien 646, 1880 EIDSBERG
Rase
Katt
Kjønn
Hann
Pels
Lang, ensfarget
Farge
Hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Han er døv. Veldig kosete, tillitsfull og leken.
Ruller seg helst rundt i rundt i den mest sølete flekken i hagen, eller den mest rustne balja på tomta - men best av alt er en halvvarm stekeovn på kjøkkenet såfremt det ikke er et bål han kan svi den lange halen i... Heldigvis så var han ikke redd for vann og det beste vannet han visste var det som var igjen i dusjkabinettet når noen hadde dusjet, så han var lett å ta med inn der. Det tok han ca 3-5 min. å skjønne at han var veldig våt, og ferdig sjamponert og skyllet.

Enten så var/er han enfoldig, eller så er han ufattelig smart og kjempetålmodig - han fant seg i alt tullet katteskruller kan finne på. Dypt savnet er han uansett. Og ja, vi vet så godt at det er mange kritthvite guttepuser som passer beskrivelsen - beklageligvis ble Taemin aldri chippet så vi vet så alt for godt at det liten sjans for at vi ser han igjen om han så blir 100 år. Det vi vet er at de som evnt. har fått han inn i livet sitt er like heldige som vi var de årene han var i vårt, han er en eksepsjonellt rar pus som bla. liker å støvsuges... og han hadde så pelskledde poter at han ikke klarte å bråstoppe på parketten...

Hvis noen ser denne annonsen og tenker at det kan være han som fant dere så setter vi stor pris på om dere tar kontakt for å hjelpe oss å leve i illusjonen om at han fortsatt lever. Vi skal ikke insistere på å evnt. få han tilbake, det vil ikke være rett etter så mange år hvis han har funnet seg et godt og trygt hjem. ;)

PS: Vi adopterte han som kattunge av noen på Vinterbro i Akershus som mente at pappa´n hans var en gigantisk Maine Coon, så hvis han er en unormalt stor kar kan det være forklaringen.

Historie

Taemin kom ikke hjem før vi flyttet fra villmarka i Hedmark til "syden" i Østfold i 2017, men vi glemmer aldri den uredde og døvhørte skrullekatta Taemin. Hvis han leter etter oss i Hedmark så er det ikke rart om han ikke finner oss.
Vi kommer aldri til å gi opp håpet om at han er i live og har det bra, en eller annen plass i verden, fordi han var av sorten som aktivt måtte forhindres i å haike med et hvilket som helst kjøretøy han oppdaget. Der vi bodde i Hedmark, midt imellom Rena og Åkrestrømmen, på skolebussens endestopp måtte den skjekkes under og inni til stadighet for å forhindre at han ble med - så vi tviler ikke på at han kan ha haiket verden rundt de siste årene. Vi håper at han har det så bra som verdens rareste katt kan ha det, og at ikke reven han kranglet med skjura om ble hans endelikt.

Kartposisjon