Hvit hunnkatt savnet i Oslo kommune

Annonse-ID: 49530 | Område: Pepperstadskog i Vestby kommune (ikke Oslo!! fikk ikke til å markere) | Savnet: 14.09.2015 | Oppdatert: 08.10.2015 13:43

Navn
Diotima
Savnet
14.09.2015
Område
Pepperstadskog i Vestby kommune (ikke Oslo!! fikk ikke til å markere) (Oslo kommune)
Adresse
Blindern vn 19 , 0371 OSLO
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hunn
Pels
Lang, ensfarget
Farge
Hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hun er vakker, nett ikke så stor, pelsen er halvlang, når hun ikke stelles ser hun litt pjuskete ut, men når stelt som en dronning. Hun er ikke veldig kosete men skikkelig på en måte, hun er glad i meg og kommer for å bli snakket til og kost med også finner hun sin plass litt unna hvis jeg ser på skjerm. Hvis ikke legger hun seg gjerne oppå meg. Hun har født tre ganger og jeg tror som sagt hun har født nå. Da er det to kull på ett år, så hun er nok sliten. Hun er vant til barn men ikke så glad i dem.

Historie

Diotima ble omplassert for en periode på ett til to år hos en veldig hyggelig dame i Pepperstadskogen i Vestby kommune. Etter fire dager inne hos damen så hun sitt snitt til å hoppe ut av vinduet og bli borte. Jeg tror hun var drektig på tidspunktet og at hun nå har født unger. Hun har sin egentlige bostedsadresse på Blindern i Oslo og jeg mistenker henne for å ha begynt på en vandring hjem.

Kartposisjon