Hvit, grå/brun/svart hannkatt var savnet i Røyken

Annonse-ID: 45246 | Område: Åros, Røyken | Var savnet: 13.05.2015 | Oppdatert: 19.08.2015 21:21
Del

Navn
Aslan
Var savnet
13.05.2015
Område
Åros, Røyken (Røyken)
Adresse
3474 ÅROS
Rase
Katt, Halvt sibir
Kjønn
Hann
Pels
Lang, tigerstripet
Farge
Hvit, grå/brun/svart

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

ASLAN er snart 3 år gammel, han er ID merket, chipet, kastrert og vaksinert.
Han er en stor, halvt Sibir rasekatt, langhåret med veldig buskete hale. Han er hvit under og gråbrune striper på ryggen. Har spesielt markerte gråsvarte «bukser» på bakbeina.
ASLAN lyder navnet sitt, men er veldig redd og folkesky og vil trolig ikke komme bort til fremmede.
Han er en type som liker å gjemme seg men kommer frem om han er trygg og kysten er klar.
Det utloves dusør på kr.500 til den som finner han eller kommer med tips!

Historie

Aslan er funnet etter noen hadde sett en av plakatene vi hang opp! Han er trygt hjemme igjen! Oppdatert 21.07.15.....Fortsatt ingen spor etter Aslan pr.21.07! Katten gikk frivillig ut hos oss tidlig kveld 17 mai, og siden har ingen sett han. Vi har lett i store områder, spurt naboer, ropt og hengt opp mange plakater. Han har aldri vandret før, men han har flyttet til nytt sted for 3 uker siden. Vi har fulgt råd fra vår dyrlege i tilvenningsprosessen, og han var falt godt til ro og hadde vært ute mange ganger sammen med oss og alene før 17 mai.
Kan dere være så snille å kikke i garasjer, uthus, under verandaer eller andre steder han kan ha blitt låst inne?
Han vil trolig ikke komme til fremmede, men om dere er snille og sier ifra til oss om dere ser han så vet vi hvor vi skal lete 

Enden på visa

Aslan gikk langt i 2,5 mnd og dukket i slutten av juli opp i Bergveien i Åros. Her forsto de at han tilhørte noen og ga han derfor mat siden han var meget tynn og sliten da han kom. Han spiste ut og gikk igjen, men kom tilbake i 14 dager. Så den 5.8.15 fikk de han inn og hadde da fått tips om en savnetplakat som passet med han. Ringte eier som hentet han hjem igjen, har det nå fint hjemme :-) Han hadde "bare" øyebetennelse i begge øyne, en rift inne på netthinnen på et øye og lav blodprosent. Blir medisinert av veterinær og eier, og har medisinfor for å styrke kroppen igjen.

Kartposisjon


Del