Svart/oransje/hvit hunnkatt var savnet i Stavanger

Annonse-ID: 41522 | Område: Hinna, Hinna Ungdomskole | Var savnet: 15.02.2015 | Oppdatert: 16.04.2015 18:29
Del

Navn
Nala
Var savnet
15.02.2015
Område
Hinna, Hinna Ungdomskole (Stavanger)
Adresse
Betzy Kjelsbergsgate 1, 4020 STAVANGER
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hunn
Pels
Lang, tricolour
Farge
Svart/oransje/hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Delt farge i ansiktet, svart langs venstre side av nesen og oransje langs høyre side av nesen. hvit på alle 4 potene, og hvit trekant under hodet (brystet)

Arr på magen etter sterilisering.
ID-tatovering i øret.

Leken blanding av svart og oransje på resten av kroppen.

Historie

Nettopp begynt å vende katten til å være ute. Så når vi kom hjem på kvelden klarte hun å smette ut gjennom døren, har lett flere ganger etter henne, men finner henne ikke.

Har nå hengt opp noen lapper på lokale butikker og lyktestolper rundt i området.
Håper å finne henne siden hun er så ung, bare 9 måneder gammel. Aldri vært lengre ute enn rundt 5-10 minutter, så er veldig bekymret for henne nå.

Enden på visa

Etter 2 måndter borte, fikk jeg en mld på facebook fra ei som trodde Nala lekte med hennes katter. Bare noen få minutter fra oss. Jeg dro bort dit og hun beskrev katten til meg og det var en perfekt match.

Dagen etter halv 7 på morgenen ringte samme damen meg og sa at nå hadde hun fått tak i katten og at jeg kunne komme bort å se. Da jeg kom bort lå Nala under sengen hennes og gjemte seg. Med en gang Nala så meg kjente hun meg igjen og kom bort til meg og ville ha kos.

Nå er hun endelig hjemme igjen og har fått "husarrest" en liten stund fremover. Vi har kjøpt halsband til henne og sånn liten ting der du kan skrive: navn, tlf nr, adresse osv. som du kan henge på halsbandet. Før hun slipper ut neste gang blir det masse små turer ut sammen med oss rundt i nabolaget.

Kartposisjon


Del