Sort hunnkatt var savnet i Bergen

Annonse-ID: 30607 | Område: Arna | Var savnet: 20.08.2014 | Oppdatert: 17.09.2014 21:34
Del

Navn
Lillepus
Var savnet
20.08.2014
Område
Arna (Bergen)
Adresse
Seimslia 17, 5260 INDRE ARNA
Rase
Katt
Kjønn
Hunn
Pels
Kort, ensfarget
Farge
Sort

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Lillepus er en hunnkatt på fire år, hun er ensfarget sort (men i lyset kan hun ha noen hint til brunfarge, hun har dessuten begynt å få litt gråe hår på sidene). Hun er liten for å være voksen. Lillepus liker veldig godt kos og tiltrekker seg folk, hun er ikke særlig redd for andre. Hun er også sterillisert, men desverre ikke chippet eller har halsbånd. Hvis noen har prøvd å gitt denne katten mat så spiser hun ikke butikkfor, hun er en veldig kresen katt som spiser bare en type mat fra dyrebutikken + bløtfor.

Historie

Lillepus bor egentlig på Mjeldheim. Men da foreldrene mine skulle på ferie så tok jeg henne hjem til meg på Garnes. Hun forsvant torsdags kveld (21.8)

Enden på visa

Dette er bare helt fantastisk!!
Idag fikk jeg en telefon, og jeg ble helt sjokket da vedkommende sa "Jeg har sett din annonse på dyrebar og plakanten du har hengt opp, og nå sitter jeg her med en svart katt som er kosete, sulten og jeg lurer på om dette er katten din", jeg hadde ikke ord på hva jeg skulle si.. Vedkommende som hadde katten der med seg sa at han skulle sende et bilde, og da jeg fikk bildet så fikk jeg sjokk, det lignet ikke litt på katten min engang fordi hun var så tynn og annerledes, men fant ut at det var verdt å reise dit for å se om dette var riktig pus. Da jeg kom bort til huset til vedkommende, så kom katten løpende mot meg og jeg så med engang at dette var MIN LILLEPUS! Lillepus har vært savnet i 4 uker, jeg har hengt opp plakater overalt og vært ute i flere timer for å leite etter min skjønne pus. Nå kan jeg endelig slappe av og jeg trenger ikke tenke på at hun har det vondt eller hvor hun er. Da jeg hentet pusen satt jeg med tårer i øynene og tenkte på hvor utrolig godt det føles for å endelig se henne igjen og jeg har savnet hun!! Tusen takk for all hjelp, jeg setter virkelig pris på det :)

Kartposisjon


Del