Svart og hvit hunnkatt var savnet i Eigersund

Annonse-ID: 122140 | Område: Indre Lygre | Var savnet: 02.04.2024 | Oppdatert: 06.05.2024 06:39
Del

Navn
Thalia
Var savnet
02.04.2024
Område
Indre Lygre (Eigersund)
Adresse
Hestnesveien, 43, 4372 EGERSUND
Rase
Katt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, tofarget
Farge
Svart og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hun er en sterilisert, chippet hunnkatt og er 2 år gammel. Hun har kort svart og hvit «tuxedo» pels- svart pels på hodet, rygg og hale, og hvit pels på ansikt, mage og bein. Hun har grønne øyne, og et gult reflekshalsbånd med en liten bjelle på halsen.
Hun er utrolig snill, søt og kosete. Hun elsker å sitte på fanget og få kos. Vi har flere voksne katter som hun kommer godt overens med og er kjærlig mot, og er vennlig mot naboens katt også. Hun liker å bli med oss på korte gåturer, og er ellers flink til å komme når vi roper på henne. Hun er varsom overfor biler og syklister. Hun er søt, kosete, leken og glad i å jakte/se på fugler, være ute og rulle seg på bakken.
Vi savner henne og er alle veldig bekymret❤️.

Historie

Vår søte snille katt Thalia pleier ofte å være ute i nabolaget or nærområdet om dagen men sover alltid hjemme og kommer fort når vi roper på henne. Hun pleier også å bli med oss på gåtur i nabolaget. Vi så henne hjemme tidligere tirsdag kveld, men hun kom ikke hjem tirsdag natt (02.05.24). Vi har ropt på henne og lett etter henne men ikke hørt eller sett noe av henne siden da. Vi lurer på om hun kan ha blitt låst i noens garasje eller båthus i nærheten, eller om det kan ha hendt henne noe:( Hun er ekstremt snill og kosete og omsorgsfull, og sosial med andre katter, i tillegg er hun varsom for biler og syklister.

Enden på visa

Thalia kom hjem i dag! ❤️❤️❤️❤️

Kartposisjon


Del