Skilpaddefarget hunnkatt savnet i Oslo

Annonse-ID: 121919 | Område: Fredensborgveien | Savnet: 27.08.2023 | Oppdatert: 27.04.2024 11:45

Navn
Pebelz
Savnet
27.08.2023
Område
Fredensborgveien (Oslo)
Adresse
Fredensborgveien 24A, 0177 OSLO
Rase
Katt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Lang, tricolour
Farge
Skilpaddefarget

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Pelsen er brun/oransje/svart spraglete. Hake / underkjeve ser todelt ut i fargen. En side lys og en side mørk. Noe lysere over snuta. Lys flekk på nesa. Ett par små lyse flekker på eller mørke fremlabber.

Historie

(Oppdatert april 2024). Pebelz sluttet helt å komme hjem august 2023. Hun ble da meldt savnet. I starten av april oppdaget jeg at en dame boende 300 meter fra meg i luftlinje hadde postet innlegg på sosiale medier i mai 2023 hvor hun etterlyste eier av en katt, og det var min katt på bildet. Dessverre var ikke Pebelz en savnet katt på det tidspunktet. Det var derfor ikke naturlig å søke på den tiden. Damen skrev at hun hadde laget annonse på dyrebar og dyre ID. Jeg fant imidlertid annonsen på dyrebar, men bildet var så uklart og pikslete at jeg ikke hadde gjenkjent pus med mindre jeg hadde sett innlegg i en FB-gruppe.

Etter 3 dager uten svar fra damen så jeg at hun hadde slettet annonsen fra dyrebar. Jeg påpekte dette og fikk da svar. Hun fortalte at katten hun hadde funnet ikke er chippet og konkluderte med at den ikke er min. Jeg fikk avslag av henne da hun nektet meg å etterpå dette. Hun har blitt politianmeldt for dette.

Katten er sist sett i en bakgård i Osterhaus Gate i Oslo.

Dersom du observerer katten i nærheten, ta kontakt.

Kartposisjon