Grå hannkatt funnet i Oslo

Annonse-ID: 121748 | Område: Herslebs gate | Funnet: 03.04.2024 | Oppdatert: 12.04.2024 22:49

Funnet
03.04.2024
Område
Herslebs gate (Oslo)
Adresse
Nedre vaskegang 1, 0186 OSLO
Rase
Katt, Skogskatt
Kjønn
Hann
Pels
Lang, tricolour
Farge
Grå

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Kattunge på snaue måneder og i overgang til løpetid som krever snarlig kastrering.
Langhåret med masse pels og en god del store floker som krever opprydning hos veterinær. Hvite poter og store grønne øyne.

Rolig, stue-ren og veldig kosete innendørs men utrygg og selvdestruktiv utendørs, trolig post-traumatisk relatert. Ivrig på å gå ut om nettene og haster derfor med kastrering.

Historie

Reddet kattungen fra å bli påkjørt i trafikken. Løp forvirret og desorientert midt på veien og fikk han deretter til sides på et plan over Akerselva foran gjerdet til et leilighetskompleks. Kattungen var åpenbart forvirret og havnet på villspor fra sitt hjem. I gradvis forsøk på å gå fra den etter å satt han et tryggere sted i nærheten var den på vei ut i trafikken igjen og jeg så derfor intet annet valg enn å ta han med meg hjem for å sikre hans liv. Har gjort flere forsøk på å finne eierene med oppheng av plakater på nærområder, skannet for chip, hørt med beboere samt lagt ut innlegg på Facebook uten hell. Katten har blitt boende hos meg hittil ettersom jeg bor i nærheten av området jeg fant han på og er godt vant til katter.

Kartposisjon