Rød og hvit hannkatt var savnet i Drammen

Annonse-ID: 12102 | Område: Konnerud, Brokvollveien | Var savnet: 26.08.2012 | Oppdatert: 01.09.2012 09:34
Del

Navn
Ask
Var savnet
26.08.2012
Område
Konnerud, Brokvollveien (Drammen)
Adresse
Brokvollveien 6, 3032 DRAMMEN
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Rød og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Rød-orange tigrete. Hvitt snuteparti og bryst, samt hvite labber. Øretatovert 82949. Ble sluppet ut mandag morgen som vanlig sammen med de to andre kattene. Har ikke kommet hjem, noe som er uvanlig til han å være. Han er en forsiktig kar som ikke pleier å gå langt. Han er sterkt savnet av to- og firbeinte! Vær så snill å sjekke garasjer, boder, grøfter, kratt der du bor eller går. Om hunden din snuser spesielt interessert, så sjekk området! Dersom han er skadd og/eller omkommet vil vi gjerne få vite om det, selv om vi fortsatt håper han kan komme hjem igjen uskadd!

Historie

Ble sluppet ut mandag morgen som vanlig sammen med de to andre kattene. Har ikke kommet hjem, noe som er uvanlig til han å være. Han er en forsiktig kar som ikke pleier å gå langt. Han er sterkt savnet av to- og firbeinte!

Enden på visa

Lørdag morgen kom Ask glad og veeeldig sulten på døra når de andre dyra fikk frokost! Han brøytet seg vei og kom først i matskåla. Etter mye mat, ble det mye kos og så ville han sooove.... Det er så deilig å han ha hjemme igjen, vi får nok ikke vite hva som har skjedd, har antagelig vært innestengt et sted.

De fine plakatene var supre å henge opp i nabolaget, og mange har engasjert seg i letingen både via dem og facebook. Vi takker for alt engasjement og medfølelse!. Vi hadde nesten gitt opp håpet om å få han hjem i god behold, vi lette etter død katt i alle busker og kratt..... Men nå er vi bare glade :-)

Kartposisjon


Del