Svart, hvitt bryst hannhund savnet i Nord-Aurdal

Annonse-ID: 119184 | Område: Pardisvegen 68 | Savnet: 14.10.2023 | Oppdatert: 17.10.2023 04:55
Siri Kathleen Brenden 97013633 | 47803025

Navn
Tig
Savnet
14.10.2023
Område
Pardisvegen 68 (Nord-Aurdal)
Adresse
Pardisvegen 68, 2923 TISLEIDALEN
Rase
Hund, Staffordshire Bull Terrier
Kjønn
Hann
Pels
Kort, tofarget
Farge
Svart, hvitt bryst

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Svart grunnfarge med ganske stor hvit avlang kantete stjerne i brystet som igjen strekker seg til en tynn stripe av hvitt opp mot haken. Inni det hvite er det igjen små svarte flekker på halsen. Han har og en hvit trekant nede på magen. Enkelte små flekker med brun-spettet farge på kroppen, men du må nær hunden for å kunne de akkurat de flekkene. Venstre bakpote er hvit nederst med en hvit klo på innsiden. Høyre bakpote har også hvit rand nederst. Høyre frempote har hvitt helt ytterst fremme på poten, og den venstre frempoten er svart. Han har og en litt lysere stripe oppover neseryggen.

Historie

TIG HAR EPILEPSI OG ER AVHENGIG AV MEDISINER TO GANGER I DØGNET!

Lørdag 14. oktober ble Tig sluppet ut på vår gårdsplass ca 12.00-12.30 tiden for å lufte seg sånn han alltid gjør. Vi bor på gård, og all innmark er inngjerdet med lukket port.
Han er ekstremt hjemmekjær og rutinen hans er å løpe ut, tvers over gårdsplassen, gjøre fra seg, og komme som en rakett inn igjen. Derfor har vi alltid døra åpen når han skal ut så han kan springe fort inn igjen. Innen en halv time gikk eldste sønnen her i huset ut for å se etter han ettersom han ikke kom inn igjen med en gang, og da var han sporløst borte. Vi bor på fjellet, med flere hyttefelt og et Røde kors feriesenter på den ene siden av gården og en campingplass på den andre siden, så veien forbi huset vårt er godt trafikkert av turgåere både med og uten hund, samt til og frareisende på hytter hele døgnet, hele året. INGEN har verken sett han eller hørt han, og han hadde ikke kunnet gå mange metere utenom gården uten å bli observert av noen. Vi har hatt masse hjelp til å lete etter han siden forsvinningstidspunktet, samt 5 forskjellige hunder i søk, tispe-besøk med løpetid og over 6 timer sammenhengende med varmesøkende drone. Ingen resultater så langt.

Kartposisjon


Siri Kathleen Brenden 97013633 | 47803025