Hvit og beige/grå hannkatt savnet i Oslo

Annonse-ID: 117582 | Område: Vinderen | Savnet: 02.08.2023 | Oppdatert: 05.08.2023 13:55

Navn
Cosinus
Savnet
02.08.2023
Område
Vinderen (Oslo)
Adresse
Charlotte Andersens vei 7E, 0374 OSLO
Rase
Katt, Sibir
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Lang, tofarget
Farge
Hvit og beige/grå

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Cosinus er i utgangspunktet langhåret, men kroppen er for det meste veldig kortklippet pga floker tidligere i sommer. Halen er grå og langhåret. Ansiktet er beige/grå spraglete og øynene er lysblå. Han er relativt stor. Ca. 6kg.

Cosinus elsker mennesker og kos og er vant med barn, men ikke med andre dyr. 12-åringe som er hans egentlige eier har lært ham både å sitte og gi labb når han får våtfôr.

Han er som regel veldig responsiv på koseprat og menneske «mjauing».

Historie

Dusør utloves: 2000nok! Han ble sist sett hjemme i Charlotte Andersens vei 7E på Vinderen. Cosinus responderer på navnet sitt og «pusing». Han er ekstremt glad i mennesker og kosete. Han er kastrert og veldig vakker (ikke inhabil). Mange oppfatter han som hunnkatt og sier «henne» selvom de både vet og kan se at han er hannkatt. Cosinus er smidig og kjapp og kan lett ha «sneket» seg inn i alt fra en garasje til en bil med åpen dør. Han er nysgjerrig og veldig «pratsom». Pelsen er kortklippet på store deler av kroppen (pga floker tidligere i sommer). Men halen og bena er tydelig langhåret og mørkere (gråbrun-beige) enn kroppen som er hvit med en mørkere stripe langs ryggraden. Cosinus er utekatt, som kommer og går som han vil, men han er alltid innom hjemme flere ganger i løpet av et døgn for kos og mat. Favoritt hobbyene hans er klatring i høye trær (han kan ha falt ned og skadet seg) og musejakt. Se etter ham, og si gjerne navnet hans høyt hvis du er beveger deg i områdene Vinderen/Slemdal/Volvat/Majorstua.

Kartposisjon